Ledenweekend 2019


Ledenweekend 2019 – Sevenum

Wie ooit heeft gehoord van Sevenum is hoogst waarschijnlijk mee geweest met het ledenweekend in 2019.

Dit is zowel voor Totelos als voor Sevenum het hoogtepunt van het jaar geweest, voor Sevenum net wat meer dan voor Totelos.

De mentale voorbereiding begon vrijdagochtend al, nadat de laatste hint de groepsapp werd in geslingerd.

Ondanks de vele hints die door de commissie werden verspreid, wist slechts één van de 60 man de locatie te ontrafelen; namens de hele commissie complimenten voor Wessel.

De gehele trein van Eindhoven naar Horst zat vol met Totelosser, waarin al druk gespeculeerd werd over de aankomende activiteit. Lang hoefde men niet te wachten. Eenmaal in Horst aangekomen stond de activiteit al voor ze klaar, men werd per HUIFKAR naar de eindbestemming gebracht. Voorzien van drank en muziek en onesies beloofde het een mooie maar zatte avond te worden.

Na 1 plas pauze, die hoognodig was (!), en 2 uur rijden kwamen de huifkarren aan op de plaats van bestemming. Een heel aantal mensen vonden 1 plas pauze niet voldoende en gebruikte bij het uitstappen de voortuin van de overburen als urinoir. De bomen en struiken in zijn tuin zijn nog nooit zo snel gegroeid als na ons weekend.

Nadat iedereen te horen had gekregen waar de slaapplekken waren, werd iedereen beneden verwacht om mee te doen aan een pub quiz.

Niet iedereen heeft de pub quiz even goed onthouden en meegekregen *kugh* Gijs *kugh*. Na de traditionele ledenweekend pub quiz, gingen we verder met een silent disco. Veel drank, muziek, drank, kotsen, drank, dansen, drank, chips, drank, tosti’s uit een pan, drank, gezelligheid en drank verder was het tijd om op 1 oor te gaan liggen. Waar de een gemakkelijk zijn eigen bed vond waren er enkele personen die hier toch moeite mee hadden, wat resulteerde in verdwenen slaapzakken en geagiteerde Totelossers in de vroege morgen.

De schade aan de accommodatie was beperkt, maar zaterdagochtend was goed te zien dat de drank schade bij de iedereen mentaal en fysiek een grote impact had.

Om rustig uit te brakken was er in de middag een moordspel georganiseerd, waarin we allemaal hebben kunnen zien hoe ouderwetse oorlogshelmen onze Totelossers staan. Het oordeel laat ik aan jullie over. Gelukkig zijn we goed op het voetbalveld, want geen enkele groep heeft de juiste moordenaar aangewezen tijdens het eindspel.

Inmiddels was er toch al 12 uur geen alcohol meer gedronken, door de meesten.

Om iedereen goed klaar te stomen voor de avond, stonden er 10 verschillende drankspellen klaar. Nog meer drank, kotsen, muziek, kotsen, drank en drank zorgden voor een vroege avond piek. Omstreeks 10 uur ’s avonds was het tijd om verder te pieken en gingen we met de nachtbus naar club Ultra. Gratis shotjes stonden klaar, en een enkele Totelosser had moeite met het feit dat hier niét met Lempke muntjes kon worden betaald.

Ook het entertainment in de club maakte kennis met Totelos

Er was geen vervoer naar huis behalve de nachtbus terug, om 4 uur. Nouja, geen ander vervoer terug. Voor niemand behalve Joren en Lobke.

Na de after party, waarin weer pantosti’s werden gebakken, werd het weer rustig in Sevenum.

De opruim actie de volgende ochtend ging traag maar secuur. De uitgedroogde orale uitwerpselen werden opgeruimd en de WC’s werden geboend. De schade aan de accommodatie werd hiermee verholpen.

Traditioneel als altijd werd het ledenweekend in ’t Lempke afgerond, dit jaar zelfs met een spoelbakken race.

 

Dan vergeet ik nog 2 dingen. De snackbar en de flessen ice. Dit bleek ook een goede combinatie te zijn. Al zullen twee van ons het daar minder mee eens zijn.

Namens de commissie: We vonden het een geweldig leuk weekend!

Groetjes,

Vincent, Sanne, Izy en Yvonne


Geschreven door Sam Smetsers op 02-01-2020

Reacties

Reactie toevoegen